Kandidat zaječarskih naprednjaka za narodnog poslanika Dragana Branković Minčić

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru predložio je Draganu Branković Minčić, direktorku Zdravstvene ustanove Apoteka “Zaječar” za kandidata za narodnog poslanika na predstojećim parlamentarnim izborima.

Imali smo četiri kandidata i sva četiri kandidata bile su žene i sa zadovoljstvom mogu da čestitam Dragani Branković Minčić na kandidaturi. Boriću se na Predsedništvu da bude na što boljem mestu, bar među 150 prvih,

naveo je Boško Ničić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će parlamentarne izbore raspisati 4. marta, po povratku iz Vašingtona.

Na sednici Glavnog odbora sNS, početkom nedelje u Beogradu, Vulić je kazao da je svaki rezultat ispod 48,2 odsto glasova za naprednjake loš i da je cilj ubedljivija pobeda od očekivane.

Vučić je pozvao funkcionere na lokalu da rade na saradnji sa partnerima, da se ne ponašaju bahato i ne govore „ne dajemo toliko, daćemo ovoliko“ i da se zapitaju koliko bi glasova oni dobili da slučajno nema drugih u stranci.

Napravite izborne štabove ne samo na mesnim i opštinskim odborima, kako bi posetili svaku kuću i zgradu. Nemojte da tražite samo da idete po nacionalnim i regionalnim televizijama,

poručio je Vučić.

Kako je rekao, sa većinom koalicionih partnera završeni su razgovori i zna se da će u koaliciji biti Ljajić, Vulin i Krkobabić.
Završna konvencija SNS biće u Nišu.

foto: Apoteka Zaječar