Danas je u sali Skupštine grada Zaječara održan zajednički sastanak kandidata za odbornike odbornikih lista “Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara” i “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija”.

Na sastanku je dogovoren nastavak dosadašnje saradnje između ove dve odborničke grupe, koje sa 28 odbornika čine većinu u gradskom parlamentu i konstantovano da je nastavak započetih, i realizacija novih, kapitalnih projekata i zapošljavanje ljudi najveći prioritet u narednom četvorogodišnjem periodu.

Skupom su predsedavali član Predsedništva Srpske napredne stranke Boško Ničić i predsednik GO SPS Zaječar dr Mirko Nikolić, koji su poručili da se dosadašnja saradnja nastavlja i da jedinstvo postoji.
Svi odbornici ove dve liste jednodušno su podržali ovaj zaključak.

U narednih petnaestak dana, uz saglasnost organa stranaka, biće dogovorena kadrovska rešenja za najodgovornije funkcije u gradu.

Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine grada Zaječara biće održana 28. maja u sali Pozorišta “Zoran Radmilović” sa početkom u 10.00 sati.

Na njoj će biti izabrani predsednik Skupštine grada, njegov zamenik, sekretar Skupštine kao i gradonačelnik i njegov zamenik. Na istoj sednici biće izabrano i devetoro članova Gradskog veća.

izvor i foto: Radio Magnum