Besplatni kurs škole tenisa

Na samom početku nove teniske sezone, teniski klub “AS Timok” poklanja besplatni kurs škole tenisa svim zainteresovanima, pre svega deci predškolskog i školskog uzrasta.

“Cilj ovog sada već tradicionalnog projekta jeste pre svega pravilan rast i razvoj decije populacije, boravak u zdravoj sredini, zdravom drustvenom okruženju, a naravno i učenje osnove teniskog sporta kroz trenažni proces pravilne tehnike, taktike i takmičarskog dela u kome se razvija pored fer pleja i samopouzdanje i moral pobednika”, naglasio je predsednik zaječarskog teniskog kluba “AS Timok” Dario Petković.

Teniski klub je obezbedio sve potrebne rekvizite za obavljanje trenažnog procesa ( rekete, loptice, mini mreže, markere, čunjeve, vijace, stepenice, obruče), zaposleni u JКP “Timok održavanje” potrudili su se da srede terene na Popovoj plaži, a sve kako bi i ova teniska sezona protekla u najboljem mogućem redu.

Program rada usklađen je u saradnji sa Teniskim savezom Srbije i sprovode ga isključivo licencirani teniski treneri, ističe Petković, koji u razgovoru za “Glas sporta” naglašava da će sam početak škole tenisa na otvorenom najviše zavisiti od vremenskih uslova.

preuzeto: Glas sporta