Štand Srbije, sa ponudom timočkih turističkih organizacija, najbolji na sajmu u Sofiji

Štand Srbije, na kojem turističku ponudu ovog kraja predstavljaju turističke organizacije Sokobanje, Knjaževca, Kladova i Boljevca proglašen je najboljim na Sajmu Holday&Spa Expo 2020. u Sofiji.

Mogućnost kratkih vikend odmora, uz kulturnu ponudu, manastire Srbije, sport i aktivni odmor, gastronomiju, kao i manifestacije koje se održavaju u Srbiji, adut su objedinjene ponude Srbije na ovoj sajamskoj manifestaciji.
Izlagači predstavljaju hotele, odmarališta i različite destinacije na glavnom događaju za turističku industriju u Bugarskoj koja svake godine okuplja vodeće domaće i strane kompanije.

Na sajmu u Sofiji, pored Turističke organizacije Srbije, svoju turisticku ponudu predstavljaju i lokalne turističke organizacije: TO Vojvodina, TO Beograd, TO Novi Sad, TO Kladovo , TO Niš, TO Zlatibor, TO Sokobanja, TO Opštine Babušnica, Sportsko-turistički centar Dimitrovgrad, TO Ćuprija, TO Boljevac , TO Kragujevac, TO Bela Palanka, TO Pirot, TO Leskovac, TO Požarevac, TO Mionica , TO Vranje, TO Kraljevo, TO Knjaževac,TO Loznica, kao i predstavnici privrede: Hotel Đerdap, Hotel Aqua Star Danube, Hotel Petrus, Sokoterme, Hotel Bosphourus, Belgrade City Hotel & Omniturs, Turistička agencija Spa Travel, Atomska Banja, Prolom i Lukovska Banja.

Holiday&Spa Expo 2020. koji se održava 37. put, zatvara se sutra uveče.

foto: TO Sokobanja