TOC: Realni susreti sa poslodavcima

U okviru projekta „Digitalni POMAK“, Timočki omladinski centar uz podršku Ministarstva omladine i sporta, 8. i 9. septembra organizuje realne susrete sa poslodavcima, u okviru kojih će, mladi od 18 do 30 godina, imati priliku da obave razgovor za posao, pre stvarnog razgovora za posao, ali sa ljudima koji u stvarnim firmama vode razgovore za posao.

U okviru realnih susreta sa poslodavcima, mladi iz Zaječara, koji se budu prijavili, imaće priliku da kroz razgovor sa HR stručnjacima iz raznih kompanija vide kako izgleda jedan realan razgovor za posao, i da baš od njih, koji su zaduženi za zapošljavanje novih radnika, dobiju savete kako da poboljšaju CV i motivaciono pismo, ali i kako da što bolje pokažu svoje kvalitete na intervjuu za posao.

„Ukoliko imate svoj CV i motivaciono pismo, možete nam poslati na konkurs@toc.rs do 5. septembra (naslov mejla: Realni sureti sa poslodavcem), a mi ćemo proslediti našim HR stručnjacima koji će ih pregledati i tokom razgovora dati vam sugestije kako da ih unapredite. Ukoliko ipak nemate CV, možete da ga napravite za ovu priliku, a motivacino pismo napišite za, na primer, vaš posao iz snova“, kažu u TOC-u.

foto: ilustracija/Pexels