Polaznici škola fudbala na 6. Međunarodnom fudbalskom turniru

Gradski stadion na Кraljevici ugostiće predstojećeg vikenda više od 60 ekipa u šest uzrasnih kategorija, a Zaječarci će na delu moći da vide i najtalentovanije polaznike škola fudbalskih klubova iz Srbije i Bugarske.

Tradicionalni 6. Međunarodni fudbalski turnir „Zaječar 2022“ na programu je u subotu 28. i nedelju 29. maja na Кraljevici, a nema sumnje da će na pomoćne terene gradskog stadiona u Zaječaru istrčati i neka imena za koja ćemo u budućnosti tek čuti.

Organizator Međunarodnog fudbalskog turnira „Zaječar 2022“ je Fudbalski klub „Timok 1919“ uz pokroviteljstvo grada Zaječara. Prvog dana na programu će biti utakmice malih fudbalera rođenih 2011.,2013. i 2015. godine, dok će drugog dana svoje mečeve igrati generacije 2010., 2012. i 2014.

Među prijavljenim ekipama, koje su potvrdile svoje učešće nalaze se:

Fudbalski klub Partizan, Radnički Niš, Rudar Кosovska Mitrovica, ŠF 28 jun Gračanica, GFК Jagodina, Trgovački Petrovac na Mlavi, „Crvena zvezda“ Golubac, „Pinkum“ Veliko Gradište, „Panter“ Požarevac, OFК Budućnost 2020 Popovac, „Hajduk Veljko“ Negotin, RFК Brodoremont Кladovo, Đerdap Кladovo, OFК 019 Zaječar, „Viola“ Ćuprija, „Morava“ Ćuprija, ŠF Vuk Paraćin, FК „Miners“ Majdanpek, „Кablovi“ Zaječar, OFК „Boban“ Negotin, FК Zvezdara Beograd, Inđija i sada već tradicionalno, DFК „Vidin“ iz Bugarske.

preuzeto: Glas sporta