Treća sezona besplatnog fitnesa za dame

Sportski savez Srbije u saradnji sa teritorijalnim sportskim savezima, započeo je 2020. godine akciju besplatne rekreacije za žene “Budi zdrava – vežbaj sa nama”. Ovaj projekat će i treću godinu zaredom biće realizovan i u gradu na Timoku, u organizaciji Sportskog saveza grada Zaječara. I dok su prve sezone treninge vodile Ljiljana Subić i Tamara Nikolić, druge sezone sa zainteresovanim damama radile su Nataša Srećković i Dragana Кuzmanović.

Pošto je odziv u prethodnim godinama bio na nivou, Sportski savez grada Zaječara odlučio je da ponovo prihvati realizaciju i u trećoj godini projekta, pa će tako već od prvog vikenda septembra sa ženama vežbati Aneta Urošević i Petra Lazarević, koje će kroz ovaj projekat srpske „kuće sporta“ dobiti i zvanje licenciranih fitnes instruktorki.

„Rekreacija je potpuno besplatna, a sve zainteresovane dame mogu se uključiti u ovu zanimljivu akciju koja je zaživela u našem gradu i koja će se realizovati na otvorenim terenima Popove plaže dok god to vreme bude dozvoljavalo u terminu od 18 sati svake subote i nedelje, istakle su instruktorke Urošević i Lazarević u razgovoru za “Glas sporta”.

Sportski savez grada Zaječara ima spremnu i alternativu u slučaju loših vremenskih uslova i kasnije u toku jeseni i zime, kada će se treninzi odvijati u sali teretane Sportskog udruženja „GYM XTREME“ u ulici Кosančićev venac bb u blizini zaječarskog pozorišta.

preuzeto: Glas sporta