U naselju Pišura pronađeno telo muškarca u fazi raspadanja

Telo muškarca u fazi raspadanja pronađeno je danas oko 12 sati u Zaječaru

Telo muškarca pronašle su dve žene u naselju Pišura, koje su danas oko podneva u obližnju šumu pošle po zemlju za cveće.

Krenula sam ka jednom žutom cvetu  i najednom spazila telo muškarca kako leži na stomaku. U prvi mah sam pomislila da je to neka lutka. Pogledala sam bolje, pozvala komšiku i zaključile smo da se radi o telu muškarca. On nije imao šake, nije imao ni kosu videla se lobanja. Bio je obučen u farmerice i patike. Bile smo u šoku, objašnjava Zorica Momčilović koja je pronašla telo.

Čula sam je kako vrišti. Kada sam prišla, videla sam leš. To je nešto najgore što mi se ikada desilo. Još sam pod stresom. Strašno je. Bar će ostatke sada moći da sahrane, jer se mesecima tragalo za njim, otkriva nam Danka Babović.

Policija je odmah stigla, a nakon uviđaja telo je upućeno na obdukciju.

U naselju nezvanično saznamo da je reč o G.V, starom 68 godina, koji je radni vek proveo u rudniku u Lubnici. Pre 17 godina došao je u Pišuru i tu živeo i radio kod čoveka koji kaže da je hranitelj odraslima kojima je potrebno staranje. Čuvao je svinje i obrađivao zemlju.  Njegovo telo pronađeno je u šumarku, u blizini objekta gde je radio.

Nestao je 28. novembra a njegov nestanak prijavljen je nekoliko dana kasnije, nakon čega je, kažu nam meštani, policija istraživala u selu njegov nestanak.