Kladovo: Potvrđena lista SNS

Za lokalne izbore koji će 3. aprila biti održani u Kladovu Opštinskoj izbornoj komisiji  Srpska napredna stranka prva je predala listu „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“,  sa imenima 28 kandidata za odbornike u SO Kladovo. Na izbornoj listi naprednjaka koja je podržana sa 400  potpisa građana, prvi je Saša Nikolić poverenik OO SNS Kladovo, a na njoj se nalaze i imena  lekara, profesora, inženjera, pravnika, ekonomista, dokazanih stručnjaka u svojoj profesiji.

Saša Nikolić  naveo je da se veruje da će na aprilskim izborima građani opštine Kladovo prepoznati aktivnosti koje su im poboljšale uslove života u svim segmentima i da će svoj glas dati listi SNS jer tako sami odlučuju kako će živeti u budućnosti.

– Duboko sam uveren da će Kladovljani ponovo  stati uz politiku SNS i politiku Aleksandra Vučića. Očekujem fer i korektnu kampanju-poručio je Nikolić.

Osim Saše Nikolića na listi su i doktori Maja Radukanović, Dejan Čučulanović, Vlada Bidžić, zatim direktor Đerdapa 1 Radomir Mitrović i  Dragan Maksimović direktor za proizvodnju struje. Kandidati za odbornike u novom sazivu SO Kladovo su i profesori Bojan Božanović, Mirjana Gavrilović, Marko Gruičić. Na izbornoj listi naprednjaka između ostalih su i Žaklina Nikolić, Dragana Dumitrašković, Nikola Pičorušević, Dejan Bogojević i Mirko Skrlatović. Nakon što je  Opštinska izborna komisija detaljno pregledala dokumentaciju verifikovala je izbornu listu „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. To je prva potvrđena izborna lista za predstojeće izbore u opštini Kladovo.

izvor i foto: SNS