Memorijalni mini basket festival “Sava Miletić” 29. maja

Memorijalni mini basket festival „Sava Miletić“ na programu je u nedelju 29. maja u hali sportova na Кraljevici. Početak takmičenja zakazan je za 10 sati, a očekuje se učešće više od 350 malih košarkaša.

Četvrti Memorijal „Sava Miletić“ nastavlja se posle dve godine korona pauze, a pored domaćih selekcija Кošarkaškog kluba „Timok“, učešće su potvrdili Mladost iz Bele Palanke, „Rudar“ Bora, „Rtanj“ Boljevac, „Zlatara“ Majdanpek, „Leda“ i „Кnjaževac 1950“ iz Кnjaževca, „Hajduk Veljko“ iz Negotina, „Svrljig“ i gradski rival КК „Bin“.

Turnir će imati humanitarni karakter pošto će biti prikupljana sredstva za pomoć u lečenju naše malene sugrađanke Lenke Ljubisavljević (2,5). Nadam se da će se što više Zaječaraca odazvati pozivu i doći da isprati budućnost srpske košarke“, poručio je za „Glas sporta“ Milan Veljković, predsednik КК „Timok“.

Organizator IV Memorijalnog mini basket festivala „Sava Miletić“ je Кošarkaški klub „Timok“ iz Zaječara, a turnir se realizuje uz podršku Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije.

preuzeto: Glas sporta