Pronađeni nestali otac i šestogodišnja ćerka

Dragan Daničić i njegova šestogodišnja ćerka Milica pronađeni su na Južnom Kučaju kod Despotovca, oboje su u dobrom zdravstvenom stanju.

Oca i ćerku, čiji je nestanak prijavljen noćas četrdeset minuta iza ponoći, policija, pripadnici Gorske službe za spasavanje i radnici “Srbija šume” pronašli su oko 15 sati na Južnom Kučaju.

Dragan Daničić je rekao da su se zaglavili u snegu i proveli noć u kolima, a da su ujutru pomoć našli u šumarskoj kućici i da su ih dvojica momaka izvukla svojim automobilom.

“Dobro smo. Bilo je hladno, ali imali smo goriva. Ako neko ide u planine neka napuni rezervoar”, rekao je Daničić.

Dragan i Milica uputili su se za Zaječar juče oko 15 sati, ali su sa auto puta izašlikod Markovca, što su zabeležile kamere na napaltnoj rampi. Želeći da devojlici pokaže vodopd Lisine, Dragan je zalutao u šumi i ostao u snegu, na lokaciji gde nema signala.

Bivša supruga, koja ih je očekivala u Zaječaru, poslednji put se čula sa njima oko 17 sati. Nakon ponoć je obavestila zaječarsku policiju da su nestali i tada počinje trka s vremenom da se pronađu.

Osim zvaničnih službi, Dragana i Milicu su na području Bora i Despotovca tražili njihovi prijatelji, članovi moto klubova i meštani tog dela Srbije.

Srećom, posle 23 sata, drama je imala srećan kraj.